Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 6 posty(ów) ] 
  Widok do druku

Paaaanie Adminie przeszanowny!!!
Autor Wiadomość
PostWysłany: Czw Sty 21, 2010 5:46 am 

Jak widzę baaaaaardzo wybiórczo cenzuruje Paaan posty, usówa moje, bo są jak rozumiem w poprzek myśli programowej tego portaliku, co więcej jakaś elementarna niesprawiedliwośc razi moje oczęta,bo jak widzę na stronce 'zabilimipsa' panieneczka jakowaś Jagna w swoim poście pisze-chce by myśliwi jej mogli cytuję: "nask…." , jednak ona już myśliwym nie może "ob....ć" ani nawet już dla równowagi "nask…." bo Paaan szanowny łaskaw był postów nie zamieścić.

Rozumiem frustrację z tak wielkiego zainteresowaniem waszym rodzinnym portalem,ale widocznie cel jest AŻ TAK SPOŁECZNIE WAŻNY plus Paaańskie cenzorskie zapędy co powoduje TAAAAAAAAAAKIE zainteresowanie. Ogromnie mnie cieszy fakt,że zaglądając tu raz na miesiąc zobaczyć,czy jeszcze dychacie, widzieć wpisy tych samych paru osobników, tudzież dorastających panienek i chłopczyków. CZyli portal dla rodzinki i przyjaciół. Powodzenia.

Re: Paaaanie Adminie przeszanowny!!!
PostWysłany: Pią Sty 22, 2010 3:28 am 

Panie admin. Weź Pan wywal tego "kretynusia", bo poza wrzucaniem zdrobnień co drugie słowo i wieszczenie końca forum i strony od jakiegoś roku (czyli momentu powstania) to wiele ten baranek nie wnosi. Wdzięczny będę :-)

PostWysłany: Pią Sty 22, 2010 6:27 am 

"Cyyyymbałku" Raaaaafałku, otóż wnoszę i to sporo, może i niektóre 'odstrzelone' pieski, opłakiwane są z mojego powodu. Cóż poradzę,że jestem egoistą i mam baaaardzo gdzieś teeen problem skupiając sie tylko na sobie. Ilość wpisów i merytoryka tematów tutaj na TYYYYM foruuuum wręcz powala. Dla jednego to burzliwa dyskusja dla mnie.....wiadomo co. Zbieraj więc na drugiego Florka.

Ps "kretynuś", hm...baardzo ładnie, podoba mi się, dziękuję 8-)

PostWysłany: Pią Sty 22, 2010 9:52 am 

Ponawiam prośbę do admina, coby się pozbyć tego buraka, jego poprzedni post, podobnie jak wiele poprzednich chyba powinien wystarczyć :-) Mylenie buractwa z egoizmem, wieczne żałosne zaczepki i ogólny poziom po raz setny nużą. Jeżeli chce się pochwalić swoim ego, zapraszam, również po raz setny, do realu :-)) Nie mogę się doczekać i pewnie się nie doczekam na jakiś kontakt :-)))) Po co w kółko powtarzać ten temat.

PostWysłany: Pią Sty 22, 2010 5:10 pm 

Kolejny cenzor :twisted: , świetne zasady, jakis Rafałek cymbałek prosi admina by 'pozbyć się buraka' bo w/g cymbałka burak nic nie wnosi do forum. Panie Rafale, rozumiem, że zaproszenie do rilu :lol: nie należałoby do przyjemnych, jak widzę metody a'la dres są nieobce :shock: Jakoś nie pasuje mi ta osobowość do tej kreowanej na forum,ale co tam, nawet psycholodzy się mylą. Woli Rafałek dresy addidasa czy nike'a?

PostWysłany: Wto Sty 26, 2010 8:05 pm 
Administrator
Awatar użytkownika

Użytkownik "niki9691" został usunięty. Niniejsze forum służy dyskusji, a nie wylewaniu frustracji i obrażaniu innych użytkowników. Ban spotka każdego, kto nie będzie przestrzegał elementarnych zasad dobrego wychowania.
Jeśli ktoś ma wątpliwości co do zasadności mojej decyzji, polecam lekturę postów usuniętego użytkownika. Pozostaną na forum jako materiał poglądowy.
Pana Rafała upominam - wiem, że nerwy czasem puszczają, ale nie upoważnia to Pana do zniżania się do poziomu adwersarza.
Zamykam temat.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość